Ft

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

  OK
Fényesít Angol Német layouts.cs Francia Litvánia Orosz Román Szlovák Magyar Olasz Bolgár Ukrán Spanyol

Kedvezményes kód:REA2021

Rea szállítás

  • A termék vevőnek történő szállítása fizetendő, kivéve, ha az adásvételi szerződés másként rendelkezik. A termék szállítási költségeit (beleértve a szállítási és postai szolgáltatások díjait) az Ügyfél az Online áruház weboldalán a “Szállítási költségek” fülön és a Megrendelés leadásakor jelzi, ideértve azt is, amikor az Ügyfél kifejezi akaratát, hogy az Értékesítés kötelezze magát. Megegyezés.
  • A Termék személyes vétele az Ügyfél részéről ingyenes. *
  • Az Eladó a következő kézbesítési vagy begyűjtési módszereket biztosítja az Ügyfél számára:
    - Futár, utánvéttel.
    - Személyes átvétel elérhető: ul. Przędzalniana 6L, 15-688 Białystok – munkanapokon, 09:00 és 15:00 óra között.
  • A Termék vevőnek történő átadásának napja legfeljebb 7 munkanap *, kivéve, ha a Termék leírásában vagy a Megrendelésnél rövidebb időszakot határoz meg. Különböző szállítási határidővel rendelkező termékek esetében a szállítási dátum a leghosszabb megadott dátum, amely azonban nem haladhatja meg a 7 munkanapot. A termék vevőnek történő eljuttatásának kezdete a következőképpen számítandó:

Ha az Ügyfél banki átutalással, elektronikus fizetéssel vagy fizetési kártyával történő fizetési módot választja – az Eladó bankszámlájának vagy elszámolási számlájának jóváírásától számítva.

Ha az Ügyfél az utánvétes fizetési módot választja – az adásvételi szerződés napjától számítva.

A Terméknek az Ügyfél általi átvételi határideje – ha az Ügyfél személyes Termékgyűjteményt választ, akkor a Termék 7 munkanapon belül készen áll az Ügyfél általi átvételre, kivéve, ha a Termék leírásában rövidebb időtartam van meghatározva, ill. a megrendelés leadásakor. Különböző gyűjtési készenléti feltételekkel rendelkező termékek esetében a gyűjtésre való készség időtartama a leghosszabb időtartam, amely azonban nem haladhatja meg a 7 munkanapot. Az Eladót az Elnök ezen felül tájékoztatja a Termék begyűjtésére való készségéről. A termék vevő általi begyűjtési készségének kezdetét a következőképpen számoljuk:
- Ha az Ügyfél banki átutalással, elektronikus fizetéssel vagy fizetési kártyával történő fizetési módot választja – az Eladó bankszámlájának vagy elszámolási számlájának jóváírásától számítva.
- Ha az Ügyfél a személyes átvétel módját választja – az adásvételi szerződés megkötésétől számítva.

  • Szállítási mód és órák *

A következő hajózási társaságok szolgáltatásait vesszük igénybe: DPD (www.dpd.com.pl), Rohlig-Suus (www.suus.com). A megvásárolt árutól, annak sajátosságától, súlyától és méreteitől függően beállítjuk a megfelelő hordozót és a szállítás típusát. A futárok 8.00-16.00 között szállítanak csomagokat, a más időben történő kézbesítés csak a kézbesítő futár jóindulatának kérdése. Az útvonal és a kézbesítés pontos ideje csak a futártól függ.

Emlékeztetünk arra, hogy 29,5 kg feletti csomagok esetén a futár nem köteles az árut a Vevő telephelyére vinni. Ilyen szállítmányokkal a futár az út infrastruktúrájának állapotát figyelembe véve a lehető legközelebb szállítja az árut a címzett épületébe.

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszą ofertą, promocjami i ofertami specjalnymi!
Już dziś zapisz się do newslettera!