Ft

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

  OK
Fényesít Angol Német layouts.cs Francia Litvánia Orosz Román Szlovák Magyar Olasz Bolgár Ukrán Spanyol

Kedvezményes kód:REA2021

Filtr

Kierunek sortowania
legújabb
  • legújabb
  • legrégebbi
  • legalacsonyabb ár
  • legmagasabb árat
  • ABC a-z

Twój wybór:

Usuń wszystko

Lineáris lefolyók

A zuhanytálca nélküli zuhany nagyon stílusosnak és modernnek tűnik, ugyanakkor kényelmes a használata. Ez a csökkent mozgásképességűek számára igen fontos lehet. Egy ilyen zuhany létrehozásához a lineáris lefolyó segít hatékonyan megakadályozni a padló elárasztását.

  • Lineáris zuhany lefolyó – praktikus és stílusos fürdőszoba *

A lineáris * zuhanyfolyó * tökéletesen illeszkedik a sok modern fürdőszobában észlelhető minimalista trendekbe. Ugyanakkor tökéletesen beleolvadhat bármilyen stílusú befejezésbe, ezért rendkívül sokoldalú. A zuhanytálca elkerülése és a lineáris lefolyó használata a zuhany alatt más előnyökkel is jár. Ezek tartalmazzák:

- univerzális – szinte bármilyen fürdőszobában használható, mind otthon, mind kereskedelmi létesítményekben vagy szállodákban,
- elegáns megjelenés – egyenlő a dizájneres belső terekkel,
- funkcionalitás – a zuhany és annak környezetének tisztán tartása, valamint a mindennapi használat kényelme,
- változatosság – a különféle lefolyó bevonatok elérhetősége.

A beltéri *lineáris lefolyók * kiválasztásakor érdemes figyelni a legfontosabb paramétereikre, mint például a kapacitás (egy adott vízmennyiség adott időpontban történő elvezetésének képessége) vagy a beépítési mélység. Fontos a garancia is – a Rea termékek esetében ez 10 év!

  • Rea lineáris lefolyók – stílus és minőség *

A Rea márka * lineáris lefolyókat * kínál, amelyek könnyen illeszkednek a belső térbe. A paraméterek, a megjelenés és a színek tekintetében különböznek egymástól, de kiváló minőségű kivitelezéssel rendelkeznek, ami meghatározza a tartósságot és a funkcionalitást. Kínálatunk tartalmaz többek között alacsony vízelvezetés, amely kedvezőtlen körülmények között is telepíthető, valamint különféle befejező változatok, amelyek lehetővé teszik az elrendezés többi eleméhez tökéletesen illeszkedő lefolyó kiválasztását.

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszą ofertą, promocjami i ofertami specjalnymi!
Już dziś zapisz się do newslettera!