Ft

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

  OK
Fényesít Angol Német layouts.cs Francia Litvánia Orosz Román Szlovák Magyar Olasz Bolgár Ukrán Spanyol

Kedvezményes kód:REA2021

Filtr

Üvegvastagság
6 mm (15)
Profilok befejezése
Mutasd az összeset
Az ajtó mérete
100 (6)
Kierunek sortowania
legújabb
  • legújabb
  • legrégebbi
  • legalacsonyabb ár
  • legmagasabb árat
  • ABC a-z

Twój wybór:

Usuń wszystko

Tolható ajtó

A zuhany kényelmes megoldás, amely jól működik a kis fürdőszobákban. A felhasználók értékelik őket a funkcionalitásukért és a higiéniai gondozás idejének korlátozásáért. Nem kell megvárni, amíg a víz ömlik a fürdőkádba, ami szintén jelentős megtakarítást eredményez, mivel a szükséges mennyiséget felhasználja. Ha egy * csúszó zuhanykabin mellett dönt, két megoldása van – kész szerkezet összeszerelése, vagy saját maga készít zuhanyteret. A második esetben több elrendezési lehetősége van, és ez magában foglalja az utastér egyes elemeinek kiválasztását.

Tolhatóajtó – kényelmes és funkcionális

A fülke felépítése és burkolólapokkal történő burkolása kiváló lehetőség, amely még a kis fürdőszobákban is beválik. Ennek köszönhetően beállíthatja a méretet a tér viszonyaihoz, és koherens egészet hozhat létre más berendezésekkel. A csaptelepeken vagy szifonokon kívül az ilyen szerkezetek legfontosabb eleme a tolható ajtók. Feladatuk elválasztani a kabinot a fürdőszoba többi részétől, hogy elkerüljék az egész helyiség nedvesedését. Miért jó választás a tolható ajtó?

- Biztonságosak, mert stabil kereten alapulnak;
- A lengőajtóktól eltérően nem sok helyet foglalnak el;
- Különböző kivitelben és színben kaphatók;
- A fülke méreteihez sok dimenzió közül választhatnak;
- Zuhanytálcanélküli kabinokba felszerelhetők.

A fürdőszobai tolhatóajtók speciális termékek, mivel nehéz körülmények között vannak felszerelve. Emiatt edzett üvegből készülnek, ellenállnak a repedéseknek és a töréseknek. Ezen kívül kínálatunkban vannak tolható fürdőszobaajtók, amelyeket EasyClean bevonat borít. Ennek eredményeként könnyen tisztíthatók, foltellenállók

Ajtók széles választéka tolhatóajtós zuhanykabinokhoz

Kínálunk tolható zuhanyajtókat, amelyek különféle változataiban kaphatók akár klasszikusban akár modernben.

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszą ofertą, promocjami i ofertami specjalnymi!
Już dziś zapisz się do newslettera!