Ft

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

  OK
Fényesít Angol Német layouts.cs Francia Litvánia Orosz Román Szlovák Magyar Olasz Bolgár Ukrán Spanyol

Kedvezményes kód:REA2021

Filtr

A nyitás módja
Csúszó (14)
Üvegvastagság
8 mm (42)
A kabin mérete
90x90 (13)
Kierunek sortowania
legújabb
  • legújabb
  • legrégebbi
  • legalacsonyabb ár
  • legmagasabb árat
  • ABC a-z

Twój wybór:

Usuń wszystko

Fekete kabinok

Sokszínűbbé akarja tenni a fürdőszobája belsejét és kifinomult jelleget kölcsönözni neki? A hagyományos átlátszó fülke helyett itt loft stílusban egy fekete zuhanykabin. Az elmúlt hónapokban abszolút belsőépítészeti sláger volt, és nagyon népszerű a fürdőszobát rendező vagy felújító emberek körében.

Eredeti karaktere a fekete zuhanykabin kontrasztos profiljának köszönhető, amelyek az ablaktáblák csatlakozási helyein helyezkednek el. A fekete fülkék egyes változatai a “sakktábla” formátumot veszik fel. Az egyik oldalon található fekete hűtőrács modernvé teszi a belső megjelenést, bár nem hiányzik belőle a rusztikus stílus. Kiegyensúlyozott, harmonikus minták biztosítják a teljes kikapcsolódást fürdés közben. A fekete zuhanykabin további díszítése a bejárat felett elhelyezett alumínium kar.

  • Ajánlatunkban fekete zuhanykabinok *

A REA áruház választékában * fekete 80×80 * vagy * 90×90 * zuhanykabinok találhatók. Vannak olyan téglalap alakú szerkezetek is, amelyek lehetővé teszik problémás, hosszú fürdőszobák elrendezését.

  • Javasoljuk ügyfeleinknek: *
  • - fekete 80×100 zuhanykabin, *
  • - fekete zuhanykabin 80×80, *
  • - fekete kabin 90×90 *

és még sokan mások a Bler, Solar, Fargo gyűjteményekből. Kiváló minőségű anyagokból készültek – 600-800 ° C-on kétszer edzett üvegből és alumínium profilokból. Ez biztosítja a nagy ellenállást a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek, foltok és vízkőlerakódások esetén pedig az Easy Clean bevonat könnyű tisztítását.

Mint látható, a termék minden részletét átgondolták és gondosan megtervezték. Ily módon fekete zuhanykabinok jöttek létre, amelyeket lelkesen használnak az otthonokban, de a szállodákban vagy a SPA & Wellness központokban is. A szett a * fekete 80×80 * vagy * 90×90 * zuhanykabin mellett tartalmazza a szükséges szerelési tartozékokat is – fogantyúkat, lefolyókat, profilokat, zuhanykészleteket.

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszą ofertą, promocjami i ofertami specjalnymi!
Już dziś zapisz się do newslettera!