Ft

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

  OK
Fényesít Angol Német layouts.cs Francia Litvánia Orosz Román Szlovák Magyar Olasz Bolgár Ukrán Spanyol

Kedvezményes kód:REA2021

Filtr

A nyitás módja
Csúszó (3)
Üvegvastagság
8 mm (9)
A kabin mérete
90x90 (3)
Kierunek sortowania
legújabb
  • legújabb
  • legrégebbi
  • legalacsonyabb ár
  • legmagasabb árat
  • ABC a-z

Twój wybór:

Usuń wszystko

Arany kabinok

Téged eredeti belső terek inspiráltak? Ha szép, divatos és praktikus helyet szeretne rendezni, itt egy arany zuhanykabin. A kikapcsolódás egy ilyen helyen még kellemesebb lesz, és minden napi zuhanyzás gyógyfürdéssé alakul át!

Az általunk bemutatott termékeket a részletekre való figyelemmel állítottuk elő. Természetesen a fókuszpont az arany profilok, amelyek elválasztják az üveget a falakon és a padlón lévő csempék hátterében. Egy ilyen eljárás nemcsak vizuálisan formálja a teret, elválasztva a nedves zónát a száraz zónától, hanem a szobákat is díszíti. Még a klasszikus szürke, bézs vagy fehér is fényűző felületet kap, ha arany fülkével kombinálják.

Minden arany zuhanykabin a dizájn mellett magas funkcionalitást nyújt. Több méretben és formában kapható, így könnyedén beállíthatja a tervezéshez, a mérethez és az Ön igényeihez.

Arany zuhanykabinok kínálatunkban

Kínálatunk egy teljes, különböző formájú és méretű arany zuhanykabinok gyűjteményét tartalmazza. Javaslatot teszünk:

  • - a fürdőkádra helyezhető kádparavánok, amelyek elválasztják a fürdőrészt a használható résztől, és csökkentik a fürdőszoba körül fröccsenő víz problémáját, *
  • - zuhanyfalak, *
  • - geometriai arany zuhanykabinok 80×80, 90×90, 80×100. *

Az arany zuhanykabinok felszerelhetők zuhanytálcával vagy lineáris lefolyóval. A REA termékeket modern forma és funkcionalitás jellemzi. Ez olyan megoldásoknak köszönhető, mint a biztonságos edzett üveg, Crystal Clear, lézeres bevonattal Easy Clean. * Az arany zuhanykabin * kérésre kapható jobb vagy bal oldali kivitelben, és az összeszerelés változatosságát univerzális profilok biztosítják. A készlet nemcsak egy arany zuhanykabint tartalmaz, hanem az összes szükséges rögzítő elemet – tömítéseket, fogantyúkat és zsanérokat is.

Az * arany zuhanykabinok * lézerrel vannak bevonva 4 rétegű, kiváló minőségű zománc bevonattal. Ez ellenállóvá teszi az alumínium elemeket (profilok, fogantyúk, zsanérok) a befuttatással, az elszíneződéssel és a rozsdával szemben.

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszą ofertą, promocjami i ofertami specjalnymi!
Już dziś zapisz się do newslettera!