Ft

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

  OK
Fényesít Angol Német layouts.cs Francia Litvánia Orosz Román Szlovák Magyar Olasz Bolgár Ukrán Spanyol

Kedvezményes kód:REA2021

Filtr

A nyitás módja
Csúszó (42)
Üvegvastagság
8 mm (79)
Profilok befejezése
Mutasd az összeset
A kabin mérete
90x90 (32)
Kierunek sortowania
legújabb
  • legújabb
  • legrégebbi
  • legalacsonyabb ár
  • legmagasabb árat
  • ABC a-z

Twój wybór:

Usuń wszystko

Zuhanykabinok

Fürdőszobáinkban egyre gyakrabban használnak külön zuhanyt – mind a hagyományos fürdőkád pótlásaként, ha a belső tér lehetővé teszi. Ez a megoldás lehetővé teszi a gyors és kényelmes fürdést bármikor. A modern zuhanykabinok nemcsak kényelmesek és praktikusak, hanem nagyon stílusosak is. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fürdőszoba modern stílusához. A modellek sokféleségének köszönhetően könnyen kiválaszthatja a megfelelőt bármely térhez – nemcsak méretét vagy alakját, hanem megjelenését tekintve is optimális.

Megfelelő zuhanykabin minden belső térhez

A szoba méretétől és alakjától függetlenül a megfelelő kabin kiválasztása nem jelenthet problémát. A Rea ajánlatában megtalálhatók a szokásos és a kevésbé elterjedt formák és méretek is.

- Kis fürdőszobákban a 80×80 zuhanykabin tökéletes lesz. A félkör alakú ebben az esetben még több helyet takarít meg.
- Egy kissé nagyobb 90×90 zuhanykabin kényelmesebb fürdőt biztosít, és a hajtogatható falakat alkalmazó megoldásoknak köszönhetően rendkívül funkcionális lehet.
- Egyre gyakrabban választanak téglalap alakú modelleket, amelyek a modern elrendezésben remekül mutatnak, ugyanakkor nagyobb helyet biztosítanak a zuhany alatt. Ez a megoldás a méretek széles skáláját kínálja, például 80×90, 80×100 vagy akár 120×90 cm.

A zuhanykabinok, azaz zuhanytálca nélkül és a padlóba ágyazott lefolyó (pl. Lineáris) használatával szintén rendkívül népszerűek. Rendkívül esztétikus és praktikus megoldás. Ezenkívül a bejárható falaknak köszönhetően szinte szabadon alakíthatja a teret, létrehozva saját álomzuhanyját.

Zuhanykabinok – Rea ajánlat

A Rea márkakínálat számos megoldást tartalmaz, amelyek az ügyfelek különböző elvárásainak és igényeinek megfelelően vannak kialakítva. Mindegyik zuhanykabinunkat úgy tervezték, hogy a maximális tartósságot, megbízhatóságot és funkcionalitást, valamint vonzó formatervezést biztosítsák, összhangban a modern trendekkel. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg javaslatainkkal!

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszą ofertą, promocjami i ofertami specjalnymi!
Już dziś zapisz się do newslettera!